flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АКТУАЛЬНО. ДО ВІДОМА ГРОМАДСЬКОСТІ

20 лютого 2013, 11:03

Повідомляємо, що відповідно до ч.2 ст.20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» заступник голови місцевого суду призначається на посаду строком на п’ять років із числа суддів цього суду Вищою радою юстиції за поданням відповідної ради суддів. Відповідно до ч.4 ст.21 даного Закону у місцевому суді, кількість суддів в якому перевищує п'ятнадцять, може бути призначено не більше двох заступників голови суду. Штатним розписом Печерського районного суду м. Києва в суді передбачено 2 посади заступника голови суду.

14.02.2013 Зборами суддів Печерського районного суду м. Києва було тимчасово покладено виконання обов’язків заступника голови Печерського районного суду м. Києва на суддю Кірєєва Р.В., який тимчасово здійснюватиме організаційні повноваження в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м. Києві.

Між тим, в.о. заступника голови суду Мельник А.В., строк повноважень заступника голови суду у якого закінчився 27.09.2012, відповідно до п.5 Розділу ХІІІ.«Перехідні положення» вищевказаного Закону, до призначення у встановленому Законом порядку заступника голови суду, продовжує виконувати обов’язки заступника голови суду.