flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи Печерського районного суду м.Києва за 2012 рік

29 січня 2013, 16:28

  

22.01.2013 на оперативній нараді суддів та помічників суддів Печерського районного суду м.Києва за участю суддів Апеляційного суду м.Києва – кураторів суду Горб Ірини Михайлівни, Осіпової Людмили Олександрівни, Прокопчук Наталії Олексіївни,  Семенюк Тетяни Анатоліївни підведено підсумки роботи Печерського районного суду м.Києва за 2012 рік.

28.01.2013 проведено спільну нараду суддів та помічників суддів Печерського районного суду м.Києва із начальником Територіального управління Державної судової адміністрації України в м.Києві    Холоднюком З.В. з питань організаційного та матеріально-технічного забезпечення діяльності суду у 2012 році.

Начальник ТУ ДСА України в місті Києві Холоднюк Зеновій Васильович поінформував учасників наради про результати діяльності Територіального управління державної судової адміністрації України в м.Києві щодо забезпечення діяльності районних судів м.Києва у 2012 році (аналіз стану матеріально-технічного забезпечення, виконання кошторису видатків) та про заплановані завдання з оптимізації програмного, матеріально-технічного забезпечення та збільшення фактичної заробітної плати суддів та працівників апаратів судів на 2013 рік.