flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага!!! Наказом голови суду №13-з/2013 від 21.01.2013 встановлено чергування слідчих суддів у вихідні, неробочі та святкові дні

31 січня 2013, 10:11

 Печерський районний суд м. Києва

 Н А К А З № 13-з/2013

 

21 січня 2013 року                                                                                                     м. Київ

«Про встановлення чергування слідчих суддів

у вихідні, неробочі та святкові дні»

На виконання наданих ст.24 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» повноважень та рішення Зборів суддів Печерського районного суду м. Києва від 26.11.2012, з метою належної організації роботи суду з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження ,-

Н А К А З У Ю : 

1. Встановити чергування з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження у вихідні, неробочі та святкові дні за встановленим даним наказом графіком з 09-00 год. до 18-00 год., згідно рішення Зборів суддів Печерського районного суду м. Києва від 26.11.2012.

2. Встановити, що чергування здійснюється всіма слідчими суддями згідно затвердженого даним наказом графіку.

            3. Для забезпечення ведення журналу судового засідання, оформлення копій ухвал слідчих суддів разом із слідчими суддями чергування здійснюють працівники апарату суду. Чергування працівників апарату суду встановлюється відповідним наказом керівника апарату суду.

            4. Для забезпечення належної реєстрації справ даної категорії, заведення обліково-статистичних карток на справи та здійснення авторозподілу встановити чергування працівників апарату суду згідно затвердженого даним наказом графіку.

5. Затвердити наступний графік чергувань та список чергових: 

Субота, 06 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві:

слідчі судді: Отрош І.О., Крижанівська Г.В., Бортницька В.В.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Москаленко К.О. (каб. 22)

 

Субота, 13 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві:

слідчі судді: Кицюк В.П., Цокол Л.І., Кирилюк І.В.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Шапутько С.В. (каб. 22)

Субота, 20 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м.Києві:

слідчі судді: Литвинова І.В., Ільєва Т.Г., Карабань В.М.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Агєєва Е.О. (каб. 209)

 

Субота, 27 квітня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м.Києві:

слідчі судді: Медушевська О.А.,  Кірєєв Р.В., Вовк С.В.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Кицюк Л.П. (каб. 209)

 

Четвер, 02 травня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м.Києві:

слідчі судді: Мельник А.В., Ільєва Т.Г., Вовк С.В.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Адерейко Т.В.  (каб. 209

Субота, 04 травня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м. Києві:

слідчі судді: Матійчук Г.О., Карабань В.М., Медушевська А.О.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Москаленко К.О. (каб. 209)

Понеділок, 06 травня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві:

слідчі судді: Новак Р.В., Підпалий В.В., Фаркош Ю.А.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Шапутько С.В. (каб. 22)

 

Четвер, 09 травня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві:

слідчі судді: Козлов Р.Ю., Кирилюк І.В., Білоцерківець О.А.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Агєєва Е.О. (каб. 22)

Субота, 11 травня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві

слідчі судді: Смик С.І., Горкава В.Ю., Батрин О.В.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Кицюк Л.П. (каб. 22)

Субота, 25 травня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві:

слідчі судді: Фаркош Ю.А., Новак Р.В., Волкова С.Я.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Адерейко Т.В. (каб. 22)

Субота, 08 червня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м.Києві:

слідчі судді: Мельник А.В., Матійчук Г.О., Тарасюк К.Е.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Москаленко К.О. (каб. 209)

Субота, 15 червня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по. вул. Гайцана, 4, в м. Києві:

слідчі судді: Ісаєвська О.В., Соколов О.М., Кірєєв Р.В.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Шапутько С.В. (каб. 209)

Неділя, 23 червня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві:

слідчі судді: Підпалий В.В., Новак Р.В., Волкова С.Я.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Агєєва Е.О. (каб. 22)

Субота, 29 червня 2013 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві:

слідчі судді: Кирилюк І.В., Крижанівська Г.В., Горкава В.Ю.

особа, відповідальна за приймання клопотань, їх реєстрацію за вхідною кореспонденцією, за ведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу: Кицюк Л.П. (каб. 22)

6. Для забезпечення належної організації суду з розподілу справ за клопотаннями органів досудового розслідування протягом чергування слідчих суддів у вихідні, неробочі та святкові дні, надати помічнику голови суду Адерейко Т. В. та помічнику судді     Кицюк Л.П. доступ до авторозподілу справ в автоматизованій системі документообігу суду – на час чергування.

7. Відповідальним за проставлення у дні чергувань гербової печатки суду в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві є голова суду Отрош І.О. в приміщенні суду по вул. Гайцана, 4, в м.Києві - в.о. заступника голови суду Мельник А.В.

8. Наказ довести до відома суддів та працівників апарату Печерського районного суду міста Києва, до органів досудового розслідування: Прокуратури Печерського району міста Києва, Прокуратури міста Києва, Прокуратури Київської області, Генеральної прокуратури України, Управління Служби безпеки України в місті Києві, Управління Служби безпеки України в Київській області, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві, Печерського РУ ГУ МВС України в місті Києві, ВОМП УО Київського метрополітену, Податкової міліції Печерського району міста Києва.

9. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою та покладаю на в.о. заступника голови суду Мельника А.В. та  в.о. керівника апарату суду Москаленко  К.О.

Голова Печерського районного суду м. Києва                                                             Отрош І.О.