flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Встановлено графік чергування слідчих суддів у вихідні дні

31 грудня 2015, 10:59

 Графік чергувань та список чергових:

Субота, 02 січня 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Бабенко С.Ш., Карабань В.М., Новак Р.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Клименко О.І. (каб. 20)

Субота, 09 січня 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4, в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Смик С.І., Писанець В.А., Шапутько С.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Табала Я.В. (каб.209)

Субота, 16 січня 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Москаленко К.О., Гладун Х.А., Шапутько С.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Зененко В.Р.(каб.20)

Субота, 23 січня 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Карабань В.М., Тарасюк К.Е., Литвинова І.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П.(каб.209)

Субота, 30 січня 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Москаленко К.О.,Цокол Л.І., Білоцерківець О.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Шейчук О.Ю.(каб.20)

Субота, 06 лютого 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Литвинова І.В., Васильєва Н.П., Матійчук Г.О.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Табала Я.В. (каб.209)

Субота, 13 лютого 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Остапчук Т.В., Білоцерківець О.А., Батрин О.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Шейчук О.Ю. (каб. 20)

Субота, 20 лютого 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4, в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Карабань В.М., Тарасюк К.Е., Писанець В.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Агєєва Е.О.(каб.209)

Субота, 27 лютого 2016 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Цокол Л.І., Гладун Х.А., Батрин О.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Зененко В.Р.(каб. 20)