flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лист-подяка від громадянки Олексієнко Зої Олександрівни

06 жовтня 2014, 12:24

 

Лист-подяка

На адресу Печерського районного суду м.Києва 29.09.2014 надійшов лист – подяка від громадянки Олексієнко Зої Олександрівни.
Зокрема, в листі висловлено щиру вдячність за зразкову працю та сумлінне виконання своїх трудових обов’язків працівниками апарату суду.
 
                                           Голові Печерського районного
                                           суду  м.Києва Смик С.І.
 

« В останній рік по роду своєї діяльності почала бувати дуже часто в Печерському районному суді м. Києва. До цього часу чула багато негативних відгуків на адресу працівників суду.

Зіштовхуючись з помічниками та секретарями суду, а саме з Онис Катериною Сергіївною, Луньовою Ольгою Олегівною, Найченко Аленою Михайлівною, Горовою Тетяною Геннадіївно, не розуміла, чому так багато говорять поганого на адресу працівників суду. Працівники суду ввічливі, жоден з них слова докірливого не сказав за те, що перепитуєш у них щось, чи просиш допомоги. Вони терпляче допомагають та й ще бажають найкращого. В канцелярії навіть в свою обідню перерву приймають документи і ніколи не відмовляють, якщо прийшов перед обідом за кілька хвилин. Жодного разу не чула грубого слова взагалі від усіх працівників. Не вірила, що таке дійсно буває, але неодноразове відвідування суду і спілкування з помічниками та секретарями суду, підтвердило, що це так поставлена робота в суді, а працівники суду це обличчя суду.

І коли чую грубість в інших судах, пропоную їм повчитися в Печерському районному суді м. Києва працювати, проявляти людяність, вести себе відповідно з відвідувачами суду.

Тому, щиро захотілось сказати слова вдячності працівникам суду і в першу чергу тим кого вже запам’ятала за людяність, за їх любов до своєї справи.»