flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено результати конкурсу

27 лютого 2017, 14:18

 Інформація про результати проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців – секретарів судових засідань, провідних та головних спеціалістів Печерського районного суду м. Києва

 

16  лютого 2017 року                                                                                                   м. Київ

 

          У період з 31.01.2017 по 14.02.2017 року до Печерського районного суду м. Києва надійшло 6 заяв від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі на зайняття вакантних посад секретарів судових засідань, провідних та головних спеціалістів, а саме:

-          Зеленкова Інна Ігорівна

-          Бевз Марія Василівна

-          Марценюк Тетяни Руслнівни

-          Делячук Андрій Валерійович

За результатами проведеного конкурсу визначено переможців:

-          Зеленкова Інна Ігорівна, якою пройдено автоматичне тестування, яка набрала 34 бали та за результатами конкурсу рекомендована конкурсною комісією для призначення на посаду секретаря судових засідань Печерського районного суду м. Києва.

-          Бевз Марія Василівна, якою пройдено автоматичне тестування, яка набрала 37 балів та за результатами конкурсу рекомендована конкурсною комісією для призначення на посаду головного спеціаліста, Печерського районного суду м. Києва.

-          Марценюк Тетяна Русланівна, якою пройдено автоматичне тестування, яка набрала 35 балів та за результатами конкурсу рекомендована конкурсною комісією для призначення на головного спеціаліста  Печерського районного суду м. Києва.

-          Делянчук Андрій Валерійович, яким пройдено автоматичне тестування, який набрав 37 балів та за результатами конкурсу рекомендований конкурсною комісією для призначення на посаду головного спеціаліста Печерського районного суду м. Києва.

          Інші учасники конкурсу на зайняття вакантних посад секретарів судових засідань Печерського районного суду м. Києва не пройшли автоматичне тестування та не були допущені до наступного етапу конкурсу.

  

Інформація про результати проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців категорії «Б»

Печерського районного суду м. Києва

 

16 лютого 2017  року                                                                                                   м. Київ

 

          У період з 02.09.2016 по 13.09.2016 року до Печерського районного суду м. Києва надійшло 1 заяви від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі на зайняття вакантних посад державних службовців категорії «Б», а саме:

-          Донченко Валентина Миколаївна

 

-          За результатами проведеного конкурсу визначено переможців:

-          Донченко Валентина Миколаївна, якою пройдено автоматичне тестування та набрала 31 балів, вирішено ситуаційне завдання та пройдено співбесіду та за результатами конкурсу рекомендована конкурсною комісією для призначення на посаду начальника відділу кадрової роботи та управління персоналом Печерського районного суду м. Києва.

          .