flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергування слідчих суддів у вихідні та святкові дні за липень серпень

17 липня 2017, 16:20

 Печерський районний суд м. Києва

 

 

Н А К А З № 289-з/2017 

 

21 червня 2017  року                                                                                                     м. Київ

 

«Про встановлення чергування слідчих суддів

у вихідні дні»

 

На виконання наданих ст.24 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» повноважень та рішення Зборів суддів Печерського районного суду м. Києва від 26.11.2012, з метою належної організації роботи суду з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження ,-

 

Н А К А З У Ю :

  1. Встановити в приміщеннях суду чергування з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження у вихідні дні з 09-00 год. до 18-00 год.
  2. Встановити, що чергування здійснюється всіма слідчими суддями згідно затвердженого даним наказом графіку.
  3. Для забезпечення ведення журналу судового засідання, оформлення копій ухвал слідчих суддів разом із слідчими суддями чергування здійснюють секретар або помічник, які працюють з відповідним суддею на дату чергування.
  4. Для забезпечення належної реєстрації справ даної категорії, заведення обліково-статистичних карток на справи та авторозподілу клопотань встановити чергування працівників апарату суду.
  5. Затвердити наступний графік чергувань та список чергових:

Субота, 01 липня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрестовий провулок, 4, в м. Києві (каб. 209):

слідчі судді: Литвинова І.В., Остапчук Т.В., Васильєва Н.П.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Горова Т.Г.

Субота, 08 липня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві (каб. 20):

слідчі судді:Батрин О.В., Новак Р.В., Шапутько С.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань:Клименко О.І.

Субота, 15 липня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрестовий провулок, 4, в м. Києві (каб. 209):

слідчі судді: Карабань В.М., Москаленко К.О., Тарасюк К.Е.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Клименко О.І.

Субота, 22 липня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві (каб. 22):

слідчі судді: Шапутько С.В., Москаленко К.О., Підпалий В.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П.

Субота, 29 липня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрестовий провулок, 4, в м. Києві (каб. 209):

слідчі судді: Карабань В.М., Смик С.І., Писанець В.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Табала Я.В.

Субота, 05 серпня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві (каб. 20):

слідчі судді: Цокол Л.І., Підпалий В.В., Білоцерківець О.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Шейчук О.Ю.

Субота, 12 серпня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрестовий провулок, 4, в м. Києві (каб. 209):

слідчі судді: Литвинова І.В., Смик С.І., Писанець В.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Горова Т.Г.

П’ятниця , 25 серпня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрестовий провулок, 4, в м. Києві (каб. 209):

слідчі судді:Смик С.І., Матійчук Г.О.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Табала Я.В.

Неділя, 27 серпня 2017 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м. Києві (каб. 20):

слідчі судді: Тарасюк К.Е., Васильєва Н.П., Білоцерківець О.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Онопрієнко С.Ю.

  1. Відповідальним за проставлення у дні чергувань гербової печатки суду є голова суду Козлов Р.Ю. та заступник голови суду Литвинова І.В.
  2. Наказ довести до відома суддів та працівників апарату Печерського районного суду м. Києва
  3. Наказ довести до відома суддів та працівників апарату Печерського районного суду міста Києва, до органів досудового розслідування: Київська місцева прокуратура №6 міста Києва, Прокуратура міста Києва, Прокуратури Київської області, Генеральної прокуратури України, Головне Управління Служби безпеки України в місті Києві та Київській області, Служби безпеки України, Головне управління Національної поліції України, Печерське РУ ГУ Національної поліції України в місті Києві, ВОМП УО Київського метрополітену, Податкової міліції Печерського району міста Києва.
  4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.