flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийом вхідної кориспонденції Печерським районним судом м. Києва

13 жовтня 2020, 14:40

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ

 ПОШТОВОЮ СКРИНЬКОЮ

 В ПРИМІЩЕНІ СУДУ !

 

У зв’язку з зупиненням роботи загальної канцелярії суду з прийому вхідної кореспонденції, прийом вхідної кореспонденції, крім дистанційних засобів, здійснюється через поштову скриньку, яка розміщена на посту Судової охорони та невідкладно передається до загальної канцелярії суду для подальшої реєстрації у встановленому законодавством порядку.

В поштову скриньку суду здійснюється подання всіх процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових справах), звернень до суду з інших питань, окрім клопотань органів досудового розслідування.

Прийом клопотань органів досудового розслідування здійснюється у порядку, встановленому до введення карантинних заходів.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу, вказану у зверненні.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном:

044- 299-75-60 або 044-299-75-69.

Подальші рішення щодо особливого режиму роботи суду прийматимуться в залежності від розвитку ситуації.