flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про встановлення чергування слідчих суддів у вихідні дні

05 червня 2014, 15:42

   

Печерський районний суд м. Києва

 

Н А К А З №  203-з/2014

 

05 червня 2014 року                                                                                                     м. Київ

«Про встановлення чергування слідчих суддів

у вихідні дні»

На виконання наданих ст.24 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» повноважень та рішення Зборів суддів Печерського районного суду м. Києва від 26.11.2012, з метою належної організації роботи суду з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження ,-

Н А К А З У Ю :

1. Встановити в приміщеннях суду чергування з прийому та розгляду всіх видів клопотань органів досудового розслідування та клопотань інших учасників кримінального провадження у вихідні дні з 09-00 год. до 18-00 год.

2. Встановити, що чергування здійснюється всіма слідчими суддями згідно затвердженого даним наказом графіку.

       3. Для забезпечення ведення журналу судового засідання, оформлення копій ухвал слідчих суддів разом із слідчими суддями чергування здійснюють секретар або помічник, які працюють з відповідним суддею на дату чергування.

         4. Для забезпечення належної реєстрації справ даної категорії, заведення обліково-статистичних карток на справи та авторозподілу клопотань встановити чергування працівників апарату суду.

5. Затвердити наступний графік чергувань та список чергових:

Субота, 5 липня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 22):

слідчі судді: Остапчук Т.В., Батрин О.В., Бортницька В.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Агєєва Е.О.  (каб. 22)

Субота, 12 липня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Москаленко К.О., Царевич О.І., Смик С.І.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Борисенко А.В. (каб. 20)

Субота, 19 липня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 22):

слідчі судді: Новак Р.В., Козлов Р.Ю., Волкова С.Я.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П. (каб. 22)

Субота, 26 липня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді:  Москаленко К.О., Горкава В.Ю., Фаркош Ю.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Зененко В.Р.(каб. 20)

Субота, 2 серпня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 22):

слідчі судді: Бортницька В.В., Цокол Л.І., Царевич О.І.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П. (каб. 22)

Субота, 09 серпня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Матійчук Г.О., Середа К.О., Вовк С.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Вершняк В.М. (каб. 209)

Субота, 16 серпня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Середа К.О., Карабань В.М., Ільєва Т.Г.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань:  Зененко В.Р. (каб. 209)

Неділя24 серпня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Мельник А.В., Вовк С.В., Литвинова І.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Агєєва Е.О.  (каб. 209)

Субота, 30 серпня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Білоцерківець О.А., Горкава В.Ю., Підпалий В.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Борисенко А.В. (каб. 20)

Субота, 6 вересня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 22):

слідчі судді: Новак Р.В., Козлов Р.Ю., Фаркош Ю.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П. (каб. 22)

Субота, 13 вересня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Карабань В.М., Тарасюк К.Е., Литвинова І.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Борисенко А.В. (каб 209)

Субота, 20 вересня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді:  Волкова С.Я., Цокол Л.І., Білоцерківець О.А

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Вершняк В.М. (каб. 20)

Субота, 27 вересня 2014 року – приймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 22):

слідчі судді: Остапчук Т.В., Батрин О.В., Бортницька В.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Агєєва Е.О.  (каб. 22)

6. Для забезпечення належної організації суду з розподілу справ за клопотаннями органів досудового розслідування протягом чергування слідчих суддів у вихідні, неробочі та святкові дні, надати помічнику судді Борисенко А.В.,  помічнику судді Зененко В.Р., та помічнику судді Вершняку В.М. доступ до авторозподілу справ в автоматизованій системі документообігу суду – на час чергування. 

7. Відповідальним за проставлення у дні чергувань гербової печатки суду є голова суду Смик С.І. та заступник голови суду Мельник А.В. 

8. Наказ довести до відома суддів та працівників апарату Печерського районного суду м.Києва

9. Наказ довести до відома суддів та працівників апарату Печерського районного суду міста Києва, до органів досудового розслідування: Прокуратури Печерського району міста Києва, Прокуратури міста Києва, Прокуратури Київської області, Генеральної прокуратури України, Головне Управління Служби безпеки України в місті Києві та Київській      області,     Служби    безпеки    України,    Міністерства    внутрішніх     справ

України,     Головного     управління      Міністерства        внутрішніх       справ       України

в місті Києві, Печерського РУ ГУ МВС України в місті Києві, ВОМП УО Київського метрополітену, Податкової міліції Печерського району міста Києва.

10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова Печерського

районного суду м. Києва                                                             Смик С.І.