flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо порядку видачі судом виконавчих листів

28 серпня 2012, 12:58

 Оголошення щодо порядку видачі судом виконавчих документів!!!

Печерський районний суду м. Києва доводить до Вашого відома, що 08.08.2012 набрав чинність Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення та спрощення процедури державної реєстрації земельних ділянок та речових прав на нерухоме майно», прикінцевими положеннями якого внесені зміни до    п.3 ч.1 ст.18 Закону України «Про виконавче провадження», якими передбачено обов’язковість зазначення у виконавчих документах ідентифікаційного номеру платника податків – стягувача і боржника.

У зв’язку з цим у суду виникає необхідність у направленні запитів щодо з’ясування ідентифікаційних номерів платників податків – стягувачів та боржників для зазначення їх у виконавчих документах.

Таким чином, видача виконавчих документів здійснюватиметься виключно після надходження інформації щодо ідентифікаційних номерів учасників виконавчого провадження.

          Разом з цим, особи, що подали заяву до суду про отримання виконавчого листа, будуть повідомлені додатково про необхідність здійснення судом такого заходу у справі, по якій видається виконавчий лист