flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація! До уваги учасників судових проваджень та інших відвідувачів суду! Печерський районний суд міста Києва продовжує свою роботу в умовах воєнного стану. Змінено графік прийому канцеляріями суду.

18 квітня 2022, 12:06
 
 
 
 

До уваги учасників судових проваджень та інших відвідувачів суду!

Печерський районний суд міста Києва продовжує свою роботу в умовах воєнного стану.

Вжиті першочергові заходи організації роботи суддів та працівників  апарату Печерського районного суду міста Києва забезпечили розгляд суддями в передбаченому процесуальним законом порядку термінових судових справ та справ у відсутність учасників судових проваджень за наявності на те підстав. 

Питання про розгляд у судових засіданнях решти судових справ вирішується суддями з урахуванням явки учасників справи та передбаченої законом процесуальної необхідності, та за наявності на те підстав відкладається з метою уникнення загрози життю, здоров’ю та безпеці працівників та відвідувачів суду. Про дату та час судового розгляду учасники таких судових проваджень будуть повідомлені у встановленому процесуальним законодавством порядку.

Враховуючи набутий досвід роботи суду в умовах воєнного стану, а також у зв’язку з призупиненням загального доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень та сервісу «Стан розгляду справ» на офіційному сайті судової влади, прийнято рішення змінити з 18 квітня 2022 року графік прийому судових відділів (канцелярій суду) в робочі дні тижня.

ЗАГАЛЬНА КАНЦЕЛЯРІЯ. Для подання кореспонденції безпосередньо через загальну канцелярію та одержання інформації про вхідну реєстрацію документа встановлено прийом в робочі дні:

щоденно з 10 год. 00 хв.  по 13 год. 00 хв.

Поза встановленим графіком прийому прийом кореспонденції в приміщенні суду здійснюватиметься через судову скриньку на посту судової охорони. Одержати інформацію про вхідну реєстрацію такого документа можливо з 10 год. 00 хв.  по 13 год. 00 хв.  за зверненням особи, яка її подала за номером телефону:  044-299-75-60 ; 044-299-75-69.

 

КРИМІНАЛЬНА, ЦИВІЛЬНА ТА АДМІНІСТРАТИВНА КАНЦЕЛЯРІЇ. Для одержання інформації, ознайомлення з матеріалами та одержання копій судових рішень у судових справах встановлено такі години прийому у робочі дні тижня:

кожного понеділка та п’ятниці з 10 год. 00 хв.  по 13 год. 00 хв.

АРХІВ. Надання інформації, ознайомлення з матеріалами та одержання копій судових рішень у судових справах, які зберігаються в архіві суду, здійснюється за встановленим графіком прийому відповідною канцелярією суду за попереднім письмовим/електронним зверненням особи протягом п’яти робочих днів з дня надходження звернення.

ЕЛЕКТРОННІ ЗВЕРНЕННЯ.  Також одержати інформацію у справах можливо шляхом звернення на  офіційну електронну пошту суду inbox@pc.ki.court.gov.ua, через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» ЄСІТС, та на офіційну електронну пошту офісу судді, який розглядає справу (щодо нерозглянутих справ):

 

1

Батрин Олеся Василівна

313cab@pc.ki.court.gov.ua

 

2

Бортницька Віта Вікторівна

209cab@pc.ki.court.gov.ua

3

 

Білоцерківець Олег Анатолійович

327cab@pc.ki.court.gov.ua

4

 

Бусик Олена Леонідівна

208zcab@pc.ki.court.gov.ua

5

 

Вовк Сергій Володимирович

 

322cab@pc.ki.court.gov.ua

6

 

Волкова Світлана Яківна

312cab@pc.ki.court.gov.ua

7

 

Головко Юлія Григорівна

320cab@pc.ki.court.gov.ua

8

 

Григоренко Ірина Володимирівна

218cab@pc.ki.court.gov.ua

9

Ільєва Тетяна Григорівна

 

314cab@pc.ki.court.gov.ua

10

Козлов Руслан Юрійович

 

332cab@pc.ki.court.gov.ua

11

Константінова Крістіна Едуардівна

 

318cab@pc.ki.court.gov.ua

12

Литвинова Ірина Валеріївна

 

202cab@pc.ki.court.gov.ua

13

Матійчук Галина Олександрівна

 

325cab@pc.ki.court.gov.ua

14

Новак Роман Васильович

 

337cab@pc.ki.court.gov.ua

15

Остапчук Тетяна Володимирівна

 

315cab@pc.ki.court.gov.ua

16

Підпалий Вячеслав Валерійович

 

213cab@pc.ki.court.gov.ua

17

Смик Світлана Іванівна

 

302cab@pc.ki.court.gov.ua

18

Соколов Олексій Михайлович

 

324cab@pc.ki.court.gov.ua

19

Хайнацький Євген Сергійович

 

335cab@pc.ki.court.gov.ua

20

Шапутько Світлана Володимирівна

 

204cab@pc.ki.court.gov.ua