flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Встановлено графік чергування слідчих суддів у вихідні дні

30 жовтня 2015, 17:41

 

Графік чергувань та список чергових:

Субота, 07 листопада 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 22):

слідчі судді: Цокол Л.І., Остапчук Т.В., Москаленко К.О.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П. (каб. 22)

Субота, 14 листопада 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4, в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Литвинова І.В., Матійчук Г.О., Карабань В.М.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Зененко В.Р..(каб. 209)

Субота, 21 листопада 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Білоцерківець О.А., Фаркош Ю.А., Шапутько С.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Шейчук О.Ю. (каб. 20)

Субота, 28 листопада 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Смик С.І., Писанець В.А., Васильєва Н.П.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Табала Я.В. (каб. 209)

Субота, 05 грудня 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Цокол Л.І., Москаленко К.О., Батрин О.В.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Зененко В.Р. (каб. 20)

Субота, 12 грудня 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Тарасюк К.Е., Карабань В.М., Васильєва Н.П.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Клименко О.І. (каб. 209)

Субота, 19 грудня 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Хрещатик, 42-а, в м.Києві (каб. 20):

слідчі судді: Фаркош Ю.А., Шапутько С.В., Білоцерківець О.А.

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Шейчук О.Ю. (каб. 20)

Субота, 26 грудня 2015 рокуприймання та розгляд клопотань здійснюється в приміщенні суду по вул. Гайцана,4,  в м.Києві (каб. 209):

слідчі судді: Писанець В.А., Матійчук Г.О., Литвинова І.В..

особа, відповідальна за приймання матеріалу, його реєстрацію за вхідною кореспонденцією, заведення обліково-статистичних карток на справи, здійснення авторозподілу клопотань: Кицюк Л.П.(каб. 209)