flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ!!!! COVID-19

16 березня 2020, 17:51

Постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211 на всій території України введено карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

З метою убезпечити розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції коронавірусу COVID-19 у Печерському районному суді міста Києва встановлено особливий режим роботи в період з 16 березня по 03 квітня 2020 року, а саме:

  • обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  • обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;
  • припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • припинено прийом канцеляріями суду для ознайомлення та видачі копій процесуальних документів;
  • рекомендовано учасникам судових справ подавати до суду заяви про відкладення розгляду у зв’язку із карантинними заходами.

Подання процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових справах), звернення до суду з інших питань здійснювати засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу суду inbox@pc.ki.court.gov.ua.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу, вказану у зверненні.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном:

044- 279-00-25.

Подальші рішення щодо особливого режиму роботи суду прийматимуться в залежності від розвитку ситуації.