flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У співробітників Печерського районного суду м. Києва виявлено коронавірус COVID-19

27 липня 2020, 13:47

Увага! У співробітників Печерського районного суду м. Києва виявлено коронавірус COVID-19

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у працівників Печерського районного суду міста Києва підтверджено діагноз COVID-19.

Проводиться тестування на COVID-19 контактних осіб та вирішується питання щодо проведення дезінфікуючих та профілактичних заходів у суді.

Печерський  районний суд міста Києва продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

З метою убезпечення відвідувачів та працівників Печерського районного суду м. Києва від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку суду https://pc.ki.court.gov.ua/sud2606/pres-centr/news/910385/, сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@pc.ki.court.gov.ua, факсу тощо.

Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду https://pc.ki.court.gov.ua/sud2606/pro_sud/organized/